Mijn Studiezaal

Mijn Studiezaal is een samenwerkingsproject van DE REE Archiefsystemen en organisaties die deelnemen aan archieven.nl. Een groeiend aantal organisaties biedt het originele papieren archief in een digitale vorm aan via archieven.nl en via de eigen website.

 

Wat kan ik met Mijn Studiezaal?

Met een account op Mijn Studiezaal kunt u, al dan niet tegen betaling, scans van archiefstukken inzien en downloaden. Daarnaast is mogelijk om bij een aantal deelnemende organisaties andere producten te kopen, zoals boeken, foto's, enzovoorts.

Het aanmaken van een account is gratis. Met dit account kunt u terecht bij zowel archieven.nl als op de websites van de deelnemende organisaties.

 

Account aanmaken

Via het volgende formulier kunt u een account aanmaken. Bij het aanmaken van een account zijn uw naam, e-mailadres en een wachtwoord verplicht.

Uw account wordt nu aangemaakt. Een automatisch gegenereerde e-mail met een activeringscode wordt direct opgestuurd naar het opgegeven e-mailadres. Klik op die code om uw account te activeren. Niet geactiveerde accounts worden weer opgeruimd.

Let op! Sommige spamfilters zijn zodanig ingesteld dat automatisch gegenereerde e-mails als spam worden aangemerkt en een waarschuwingsmededeling oproepen of in de map met ongewenste e-mail belanden.